fredag, 13 januari 07:15

ett kollage av pappersstenar

DIY kollage 2 (hejregina)Hej kära ni, fy 17 vad ni är fina! Jag läser era kommentarer och blir alldeles mjuk (och tänker svara på varenda en) Men just nu är jag inne på dag 9 av världens mest envisa influensa, så 2017 har inte riktigt hunnit övertygat mig än. Både jag och Mattias har varit helt däckade och Brita klarade sig ända tills i förrgår men nu har vi triss + plus ögoninflamation. Men idag (torsdag) har jag tagit en dusch och känner mig så sjukt sugen på att göra något annat än ingenting så nu hoppas jag att det vänder!! En annan dag när jag trodde att jag höll på att bli bättre gjorde jag ett kollage ↑ !! Spräckliga ytor från tidningar med fint, matt papper

fina stenar (hejregina)Jag gillar när man kan tänka tillbaka och se vad som inspirerat. Den här gången några stenar som jag plockade på julafton när vi tog en promenad på stranden + den här fina fina planschen från fine little day = pappersstenar på rad ↓ (lägg märke till mitt sneda långfinger ovan, blev trampad av en häst när jag var 12)

DIY kollage (hejregina)Och nu är den upptejpad i ett hörn i väntan på ram ☼

Publicerad i kategori:

Publicerat av: , 7 Kommentarer

7 kommentarer

  • Beatrice skriver:

    Så fin! Förresten, fick du reda på vad växten var i 2016-inlägget? Annars gissar jag på Hartassbräken, för den är väldigt lik min som jag köpte i höstas! Eller var, innan jag glömde den liten och den tappade typ alla bladen, hehe.

  • Anna skriver:

    Vill bara säga att dina inlägg alltid inspirerar. Jag blir kreativ. Tack!

  • Elvira skriver:

    Så fint med stenkollage!!! Apropå posters så har jag förgäves letat igenom halva arkivet för att försöka hitta konstnären som har gjort mönstret med konstsimmerskorna på rosa bakgrund som jag har för mig att du har visat någon gång.. Får man fråga vad hon hette? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *