tisdag, 7 januari 07:15

En klapp, en tillfällighet och ett pyssel

hejregina.blogspot.com klappklipppyssel2Hej 2014 och vardagen! Jag är så peppad på detta året alltså! Det kan bli hur bra som helst. Vi är hemma igen efter allt firande. I hallen har vi hängt upp den här fina klappen och jag tycker den är så oerhört vacker att jag eventuellt kommer återanvända den tills jag dör

hejregina.blogspot.com klappklipppyssel3Sen har jag fått tag på ett skott av elefantöra (!) Jag var ute på landet hos en av mina kusiner och nämnde att jag var på jakt efter ett skott. Då visade det sig att hennes granne hade en planta som hon just tagit ett skott av. Så när kvällen var slut gick vi över gårdsplanen och fick med oss en liten kruka. Dessutom bodde hon i min mormors gamla hus, så det var fint att få se en liten glimt. Och jag som googlat mig tokig och nästan klickat hem ett öra från Umeå. Bra tillfällighet

hejregina.blogspot.com klappklipppysselSen har jag börjat (och kanske hunnit sluta) brodera ☼ Det började med att jag gjorde en tavla till min vän i julklapp och sen ville jag gärna ha en själv också. Perfekt att greja med när man sitter och pratar i julledigheten

Publicerad i kategori:

Publicerat av: , 8 Kommentarer

8 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *