torsdag, 24 januari 07:15

Direkt från Grekland

hejregna.blogspot.com olivoljaI min klass har vi under de senaste året varit över 15 olika nationer. Det är väldigt roligt. Man får upp ögonen för saker man inte tänkt på innan och funderar på hur saker fungerar olika. Att mina vänner pratar om Italien, USA och Grekland som sina referenser. Jag gillar det. Igår fick jag en present av Mike som han tagit med sig tillbaka efter julen. Hans familj tillverkar en del olivolja till sig själva och vänner nere i Grekland. Det är ju nästan svårt att tänka. Olivoljetillverkning som ett litet sidoprojekt. Jag hällde upp den i en glasflaska och skrev med en temporär glaspenna på. Den luktar ljuvligt och jag fick lära mig att den ska vara svår att se igenom, då är den som bäst

Publicerad i kategori:

Publicerat av: , 4 Kommentarer

4 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *