måndag, 24 december 07:15

2012: pyssel, gamla tidningar, resor och trianglar

Året började med att jag skickade ut hemliga brev som vi skrivit till oss själva nyår 2005. Underhållade läsning
Jag trivdes väldigt i Göteborg och sa hej
Sen stämplade jag mina betalda räkningar för att göra det roligare = Fungerar
 Och vek en loppahejregina drömmer Jag tänkte tillbaka på Nya Zeelands köra-bil-vardaghejregina tidning2Och rensade min ventil i lägenheten och hittade en tidning från 1942 hLqBr0 on Make A Gif, Animated Gifs Sen kom solen och jag fick vårkänslorhejregina present Och hittade en fin överraskning på dörrhandtaget Hängde upp en cirkusslinga på balkongen hejregina fruksot3Och åt kräm

hejregina shortsen3Mina blommiga shorts kom på posten

PAgta2 on Make A Gif, Animated GifsOch jag visade hur jag får plats med alla saker på 29m2
hejregina träd5Jag åkte till Tyskland och hittade drömträdOch vek pompomshejregina pianooSen blev mitt piano vitt.Mattias fyllde år och jag tänkte tillbaka på när vi firade honom på Nya Zeeland
hejregina glasJag fyllde på min glassamlingOch berättade om när jag byggde en kamerahejregina smetJag åt massor av pannkakor och hade smeten på flaskahejregina klänningenKöpte mig en fin klänninghejregina kinadag1Och började sommaren med en resa till Kina där min kamera gick sönderhejregina cykelJag fyndade mig en cykelOch klistrade sen trianglar ut i evighet hejregina lina17Jag visade er runt i Linas och Peters fina hus, där man gärna flyttar inhejregina balkong2Sen hängde vi upp en hängmatta på balkongen, där man kunde ligga och läsa med en filt på benenhejregina griffeltavlan Och jag fyllde 25 och satte upp en griffeltavla med kardborre på väggenhejregina madrid3Fick några extra varma dagar i Madrid hejregina stämplar1litenOch stämplade fina citat med ministämplarhejregina mattaJag gjorde en matta till balkongen hejregina mönster6Och inspirerades av oändliga mönsterFrös glass av bär och yoghurt hejregina mattias springerSen firade jag 5 år med Mattias och berättade för er att vi är förlovade hejregina krokar1aOch jag ville hänga upp böcker överallt med hjälp av mina nya krokarhejregina.blogspot.com rummetTillslut blev det december och jag berättade mest om mig själv i bilder, men det kommer ni ju ihåg

God jul och gott gott nytt år! Vi ses 2013!
Och jag tycker om er 

Publicerad i kategori:

Publicerat av: , 23 Kommentarer

23 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *